De diensten van Martens logistiek

Door onze jarenlange ervaring durven wij elke logistieke uitdaging aan te gaan. Wij ontzorgen opdrachtgevers door de uitvoering van delen van de supply chain voor onze rekening te nemen.

In Deventer beschikt Martens Logistiek over een warehouse met een totale opslagcapaciteit van 14.000 palletplaatsen. Deze pallets kunnen weggezet worden in palletstellingen of in blokstapeling. Daarnaast zijn er afgesloten ruimten met legbordstellingen voor de meest kwetsbare goederen

Het voorraadbeheer wordt volledig ondersteund door ons Warehouse Management Systeem. Alle goederen worden voorzien van een barcodelabel en kenbaar gemaakt binnen het WMS.

We gebruiken hierbij de artikelnummers van onze klanten. Desgewenst worden Serial Shipping Container Code (SSCC)-labels aangebracht. Elke handeling zoals ontvangst, orderpicking, verzend gereed maken en belading, wordt geregistreerd om later via track & trace terug te kunnen zien. Dagelijks houden wij u op de hoogte van uw voorraad posities en de mutaties hier binnen. Onze warehouse is HACCP gecertificeerd en alle processen, inclusief transport, werken volgens bijbehorende procedures.

Displays exotisch fruit opbouwen
Deventer magazijn
Koningsontbijt start in Deventer
Previous slide
Next slide

HACCP gecertificeerd

Dagelijks houden wij u op de hoogte van uw voorraad posities en mutaties

We verzorgen orderpicking op alle soorten niveau’s: picking per pallet, per laag, per collo of per consumenteneenheid.

Hierbij bepaalt u zelf de volgorde van picking: op datum, op batchcode, op inslagdatum, enz.
Alle handelingen worden gescand waardoor de kwaliteit geborgd is. De opdrachtgever ontvangt bij afsluiting van een order automatisch een mailbericht zodat de opdrachtgever direct zicht heeft op de gepickte orders en aantallen.

Gepickte goederen worden zo nodig per order verpakt / geseald, voorzien van vrachtbrief en ingepland voor transport.

Orderpicking op alle soorten niveau’s

Alle handelingen worden gescand waardoor de kwaliteit geborgd is.

Martens Logistiek biedt in Deventer een grote diversiteit aan Value Added Services (VAS) aan.

Deze services worden binnen onze eigen warehouse uitgevoerd. Dit heeft als voordeel dat we de directe beschikking hebben over de benodigde logistieke infrastructuur zoals de opslagmogelijkheden, het warehousemanagement systeem en inpak- en ompaklijnen. Met onze ervaring en know-how bouwen wij in eigen beheer per specifieke opdracht modulaire productie- en inpaklijnen die volledig afgestemd worden op de werkzaamheden en de ordergrootte. Daarmee kunnen we opdrachten aan van enkele eenheden tot miljoenen consumenten eenheden.

Het op onze locatie uitvoeren van de werkzaamheden scheelt veel onnodig gesleep met goederen en dus kosten, omdat de goederen vaak al in het warehouse aanwezig zijn en na bewerking weer opgeslagen kunnen worden. Voor deze diensten hebben we speciale teams die dit snel en vakkundig uitvoeren en in omvang snel schaalbaar zijn

Wij voeren zelf lokaal de coördinatie over de aanvoer, de VAS activiteit en de afvoer. Dit scheelt veel in communicatie en snelheid van werken. We spelen kort op de bal, voorkomen onnodige voorraden en onnodige kosten en halen veel werk uit handen bij opdrachtgevers.

Geen onnodig gesleep met goederen

Alle services worden binnen onze eigen warehouses uitgevoerd

Onze veelzijdigheid is ook terug te vinden in onze transportdiensten. We organiseren voor u een passende transportoplossing. Of het nu een zending van of binnen Nederland betreft of een zending van of naar het verre Oosten, we regelen het voor u.

Zelf beschikken we over een multi-functioneel wagenpark dat geschikt is voor een zeer divers ladingpakket. De meeste door ons vervoerde goederen betreffen food- en consument gerelateerde goederen.  Zo vervoeren we pallets en rolcontainers, geconditioneerde en ongeconditioneerde zendingen, afgeleverd met of zonder laadklep en/of pallettruck.
Naast de eerder genoemde productgroepen kunnen wij tevens het vervoer van bloemen en planten voor u verzorgen vanaf de exporteur t/m de eindbestemming.

Wij zijn HACCP  gecertificeerd*

Ons werkgebied ligt met name in Nederland, Duitsland en België. Bestemmingen daarbuiten brengen we onder bij collega vervoerders welke op specifieke gebieden gespecialiseerd zijn.

*HACCP Hazard analysis and Critical Control Points

Langs de Moezel
Wintertime
Vakwerk..
Previous slide
Next slide

Multifuncioneel wagenpark

Zelf beschikken we over een multi-functioneel wagenpark dat geschikt is voor een zeer divers ladingpakket.

Wij verzorgen binnen Nederland de distributie van zowel gepalletiseerde als ongepalletiseerde zendingen.

Dit zijn niet alleen zendingen die in ons warehouse gepickt zijn, maar ook die rechtstreeks bij onze opdrachtgevers afgehaald zijn en doorgeleverd worden. De te distribueren goederen betreffen vaak food- en consumenten gerelateerde producten.

De distributie betreft zowel B2B als B2C * zendingen. In ons warehouse bundelen wij de pakketstromen welke door collega pakket vervoerders afgehaald en bezorgd worden. Voor zendingen met oorsprong of bestemming buiten Nederland organiseren wij transport en volgen het verloop hiervan.

Daarnaast verzorgen wij voor opdrachtgevers dedicated distributie. Winkeldistributie behoort tot ons dagelijks werk. Alle auto’s hiervoor zijn voorzien van laadklep en kunnen zowel koelen, vriezen als verwarmen.

*Business to Business
  Business to Customer

Winkeldistributie

Dedicated opdrachten als winkeldistributie zijn dagelijkse kost.
Previous slide
Next slide

Veelzijdig en flexibel

Martens logistiek verzorgt de distributie van zowel B2B als B2C zendingen.
Scroll naar boven