Meer over Martens Logistiek

Een klein stukje historie...

Van verleden naar heden in beeld

van Martens Meijel destijds naar het huidige Martens Logistiek B.V.

De broers Hank en Paul Martens groeiden op tussen de vrachtwagens van het familiebedrijf Martens.

Toch gingen beiden eerst hun eigen weg; Hank studeerde weg- en waterbouw  en Paul nam na zijn studie aan de vervoersacademie  het besluit in Amerika een jaar zijn geluk te beproeven met niets anders dan een rugzak en een grote Amerikaanse auto die als camper fungeerde, maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Vader Martens had een bodem gelegd!

De broers konden er niet omheen en vanaf 2009 richtten zij samen Martens Logistiek BV op. 

             

Hank had zijn sporen reeds verdiend met een eigen transportbedrijf en Paul was jaren werkzaam binnen de logistiek. Door deze kennis te bundelen wisten zij een solide bedrijf van de grond te krijgen. De eerste jaren stonden in het teken van bulktransport en vanuit Woerden werd de tak logistieke dienstverlening toegevoegd.    

Inmiddels zijn er twee vestigingen; Houten en Deventer en is Martens Logistiek een betrouwbare partner geworden voor de nog altijd groeiende klantenkring.

In Deventer staat het magazijn met een oppervlakte van zo’n 10.000 M2 van waaruit vele logistieke diensten worden verricht. Hier zwaait Paul de scepter.

Hank coördineert het wagenpark. Het bedrijf beschikt over ruim 20 trekkende eenheden en diverse opleggers.  Het relatief jonge wagenpark en een eigen werkplaats zorgen voor betrouwbaarheid.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het aanbod van een aantal vaste logistieke dienstverleners en wanneer nodig zoeken we de samenwerking met betrouwbare partners.  

Kernwoorden: Veelzijdig & flexibel!

U heeft een idee, wij denken mee en maken het mogelijk!
Door een oplossingsgerichte aanpak zijn wij in staat een divers en op wensen afgestemd dienstenpakket aan te bieden.

Certificering

Conform de geldende hygiëne code voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen zijn wij IFS Logistics gecertificeerd.   

Klik hier voor een impressie

Scroll naar boven